Uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Opći uvjeti korištenja internetske trgovine meukowcongac.hr izrađeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), s preporukama Gospodarske komore i međunarodnim kodovima za e-trgovinu. Internetska trgovina meukowcongac.hr namijenjena je prezentaciji i prodaji proizvoda korisniku. Njime upravlja tvrtka T&T GROUP Ltd., pružatelj usluga u nastavku. Korisnik je osoba koja posjećuje i koristi web stranicu ili je kupac u internetskoj trgovini.

Registracija u internetsku trgovinu nije moguća. Svaki put kada korisnik kupi, oni daju svoje osobne podatke. Opći uvjeti odnose se na rad internetske trgovine meukowcongac.hr, prava korisnika i poslovni odnos između pružatelja i kupca. Za upotrebu web stranice meukowcongac.hr Korisnik mora pristati na sadržaj Općih uvjeta.

INFORMACIJE O PONUDNIKU

meukowcongac.hr internetska je trgovina kojom upravlja T&T GROUP d.o.o. Podaci o operatoru nalaze se na linku “Tvrtka”.

RASPOLOŽIVOST INFORMACIJA

Ponuditelj se obvezuje da će kupcu uvijek pružiti sljedeće podatke: identitet tvrtke (naziv tvrtke i sjedište i registarski broj); adrese za kontakt (e-pošta, telefon); bitne karakteristike robe ili usluga; dostupnost proizvoda; uvjete isporuke proizvoda ili izvedbu usluge (način, mjesto i vrijeme isporuke); Sve su cijene jasno i nedvosmisleno postavljene s obzirom na to da li već uključuju poreze i troškove slanja); način plaćanja i isporuke; valjanost ponude; i rok za povlačenje ugovora i uvjete za povlačenje te pojašnjeni postupak žalbe.

POPUST

Sve cijene u web trgovini meukowcongac.hr izražene su u eurima i uključuju PDV. U cijenu nisu uračunati troškovi dostave. Cijene koje su navedene u internetskoj trgovini neprekidne su do promjene, jer se zbog prirode poslovanja putem Interneta cijene često mogu mijenjati bez prethodne najave. Primjenjuje se cijena poslana kupcu nakon potvrde narudžbe (na dan završetka i isporuke narudžbe).

Cijena prikazana na kraju narudžbe je konačna cijena, koja se sastoji od cijene predmeta i troškova dostave, a troškove pakiranja, pakiranja ili omota poklona snosi kupac.

POSTUPAK NABAVKE

1. Odabir predmeta i dodjela ugovora

Korisnik bira stavke koje želi kupiti, unosi njihove detalje i narudžbu. Kupac dobiva kopiju potvrđene narudžbe u obliku obavijesti na svoju e-mail adresu. Obavijest sadrži podatke o sadržaju narudžbe, odabranom načinu plaćanja, trošku otpreme robe i mogućnostima otkazivanja narudžbe.

2. Unos podataka o klijentima

Za uspješnu narudžbu korisnik mora navesti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, poštanski broj. i mjesto, telefon, e-poštu i dob.

3. Potvrda narudžbe

Narudžba ide u daljnju obradu kada ponuditelj pregleda narudžbu, provjeri dostupnost naručenih predmeta i potvrdi narudžbu ili je odbije s razlogom. Ponuditelj može nazvati kupca na njegov kontakt broj kako bi provjerio podatke ili osigurao točnost isporuke. Nakon potvrde narudžbe, ponuditelj će putem e-maila ili telefona obavijestiti kupca o predviđenom roku isporuke. U ovoj fazi kupovni ugovor i ponuditelj nepovratno se zaključuje ugovor o kupnji.

PRODAJEM ROBE

Zadani način dostave je “Dostava”. Ponuditelj priprema robu i otprema robu u dogovorenom roku i kupca obavještava e-mailom. U ovoj e-pošti dobavljač kupca obavještava i o politici povrata, informira kontakt broj. u slučaju kašnjenja robe i na koji način se rješavaju povrat i reklamacije.

METODA PLAĆANJA

Trenutno su načini plaćanja naknadni način plaćanja i TRR (predračun).

Nakon uplate na isporuku, predajte gotovinu od dostavne službe dostavnoj službi po primitku paketa, a dostava će izvršiti uplatu u vaše ime. Cijela otkupna cijena i troškovi dostave uključeni su u ponudu. Po primitku kupac potpisom potvrđuje količinu i kvalitetu naručene robe. Služba dostave kupcu ne plaća nikakve dodatne troškove.

Plaćanje na TRR (plaćanje putem predračuna): Ako u odjeljku Način plaćanja odaberete opciju plaćanja na TRR-u, davatelj vam šalje predračun putem e-maila ili faksa. Iznos na predračunu možete platiti putem svoje internetske banke, pošte ili banke. Izvršenje načina plaćanja putem internetske banke najbrži je i najsigurniji način. Nakon uplate pošaljite nam potvrdu o uplati na e-mail adresu t&t.group@t-1.si  kako bismo osigurali da se vaša narudžba brže obrađuje.

VRIJEME I DOSTAVE

Ponuditelj će dostaviti robu u najkraćem mogućem roku i na način naveden u e-mailu Ponuditelja nakon primitka narudžbe Kupca. Kupac je odgovoran za informacije dane u postupku izvršenja narudžbe. Ponuditelj nije odgovoran za pogreške u isporuci zbog pogrešne adrese.

Upozorenje: davatelj alkohola ne prodaje osobe mlađim od 18 godina. Dobavljač može, ako sumnja da osoba koja preuzima robu nije punoljetna, zatražiti osobni dokument za potvrdu starosti.

Ako se ispostavi da osoba nije punoljetna, dostavljač robu ne isporučuje, ali kupac je još uvijek dužan platiti troškove otpreme.

Ako je otkupna cijena plaćena unaprijed, davatelj će kupnju prenijeti (osim troškova isporuke) na osobni bankovni račun ili račun kupca. na TRR s kojeg je plaćena otkupna cijena.

usluga dostave

Dostava se vrši ujutro, pa je preporučljivo odrediti adresu za dostavu na kojoj će vam biti dostupna ujutro – oni također mogu dostaviti paket na vaše radno mjesto ili posao. na drugu željenu adresu. Ako isporuka nije uspjela ili ste odsutan u trenutku isporuke, služba za dostavu ostavit će obavijest i možete nazvati kasnije i dogovoriti se o isporuci ili preuzeti osobno paket. Također preporučujemo da prilikom narudžbe navedete telefonski broj na koji ste vam uvijek dostupni.

GUBITAK ILI ŠTETA NA ROBU

Prijevoznik ili prijevoznik odgovoran je za gubitak ili oštećenje pošiljke. dostava. Ako kupac posumnja da je pošiljka oštećena tijekom isporuke, odmah mora pregledati primljenu robu u prisutnosti dobavljača. Sve naknadne pritužbe na oštećenje robe prijevoznici razmatraju samo iznimno i usluga ih ne može riješiti u njihovo ime. Ako ustanovite da je roba oštećena, zatražite žalbu, upišite vidljive pogreške i zatražite potpis dobavljača. Poželjno je i da se oštećenja zabilježe kamerom.

Preporučujemo da prilikom naručivanja robe navedete telefonski broj na kojem ste uvijek dostupni, jer ćemo vas unaprijed nazvati u slučaju da naručite veće dimenzije ili određene detalje oko narudžbe.

TROŠKOVI DOSTAVE I PAKOVANJA

Troškovi dostave i pakiranja u iznosu od 7,00 eura naplaćuju se kupcu, s već naplaćenim 22% PDV-om.

PRAVO povlačenja robe i povrata robe

Kupac ima pravo na d.o.o. u roku od 15 dana na T&T GRUPU. otkaz ugovora u pisanom obliku ili putem e-maila na kontakt e-mail t&t.group@t-1.si . Kupac tada mora robu vratiti tvrtki u roku od 5 dana nakon pismenog obaveštenja, ali mora snositi izravne troškove povrata. Vraćeni predmeti moraju biti neiskorišteni i neoštećeni. Troškove vraćanja robe snosi kupac.

Ako se dogodila isporuka pogrešne robe (pogreška na strani ponuditelja), troškove vraćanja oglašene robe snosi ponuditelj.

Ponuditelj će vratiti cjelokupnu kupoprodajnu cijenu (otkupnu cijenu s troškovima isporuke) što je prije moguće, a najkasnije u roku od 15 dana od primitka vraćene robe, ako je neoštećena, u neotvorenom pakiranju i u istoj količini. Otkupna cijena pripisuje se kupčevom osobnom bankovnom računu, koji kupac daje u obavijesti o povratu.

SIGURNOST I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Davatelj će se služiti odgovarajućim tehnološkim i organizacijskim sredstvima za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka, naloga i plaćanja. Kupac se slaže da Dobavljač prikuplja, koristi i obrađuje osobne podatke koje pruža u postupku naručivanja. U skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka, davatelj se obvezuje da neće osobne podatke kupaca prenositi trećim osobama, prodavati, iznajmljivati ili na drugi način trgovati podacima o kupcima. Korisnicima se pružaju svi podaci pohranjeni na njima od strane T&T GROUP d.o.o. na vidiku ako izraze takvu želju. Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravanjem sigurnosti svog računala tijekom postupka naručivanja ili prilikom korištenja internetske trgovine meukowcongac.hr.

PROMOTIONALNE PORUKE

Najave kampanje, vijesti i pogodnosti bit će jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke i poslane isključivo korisnicima koji su pristali na primanje promotivnih poruka. Davatelj korisnika da ne prima promotivne e-poruke davatelj će bezuvjetno poštivati. Korisniku je uvijek omogućeno da prestane primati promotivne poruke. Ponuditelj se obvezuje slati promotivne poruke najviše jednom mjesečno.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

T&T GROUP d.o.o. se obvezuje objaviti točne i vjerodostojne podatke i podatke na web stranici meukowcongac.hr. Međutim, T&T GROUP d.o.o. ne jamči i ne jamči za točnost podataka, niti preuzima nikakvu štetu ili drugu odgovornost za pogreške u sadržaju web stranice meukowcongac.hr.

U slučaju da se svojstva predmeta, rok isporuke ili cijena mijenjaju tako brzo da ponuđač ne uspije ispraviti podatke, ponuditelj će odmah obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da se povuče iz narudžbe ili zamijeni naručene artikle.

Sve slike članaka objavljenih na web stranici meukowcongac.hr simbolične su i ne jamče za značajke proizvoda.

PRIGOVORI I SPOROVI

Davatelj se pridržava važećeg zakonodavstva o zaštiti potrošača i obvezan je uspostaviti učinkovit sustav postupanja s pritužbama. Kupac se u slučaju problema može obratiti pružatelju telefonom, e-mailom ili pismenim putem na adresu tvrtke:

T&T GROUP d.o.o.
Rotacijska cesta 53, Trnovlje pri Celju
3000 Celje, Slovenia

e-mail: t&t.group@t-1.si 

Ponuditelj će potvrditi u roku od pet radnih dana da je primio prigovor i obavijestiti kupca o toku daljnje obrade postupka. Ponuditelj će se potruditi da sve sporove razriješi obostranim dogovorom.

Pomoć i informacije

Možete nas kontaktirati na e-mail: t&t.group@t-1.si  za pomoć i dodatne informacije
i na GSM: 041 / 612-098.

UPOZORENJA

Prodaja alkoholnih pića maloljetnicima je zabranjena. Stoga kupac u trenutku predaje narudžbe mora biti punoljetan. Inače, ponuditelj odmah odustaje od ugovora.

Ministar zdravlja upozorava da prekomjerna konzumacija alkohola šteti zdravlju.

Davatelj može nazvati kupca na njegov kontakt broj radi provjere podataka.
Dostava robe nije moguća između 21:00 i 7:00.

ZAVRŠNA ODREDBA

Ove Opće odredbe stupaju na snagu 1. veljače 2013.